Nazad

Sad SPS piše, a SNS kulira

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 24.05.2013 - 09:24

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić zakazao je sastanak vladajuće koalicije za subotu u prostorijama socijalista.

Nikolić i Antić

Nakon nekoliko pisama koja su naprednjaci uputili SPS-u, a u kojima od njih traže odgovore na mnoga pitanja, ali i susret na kome će mnoge stvari i nesuglasice biti rešene, gradonačelnik Vranja uputio je pisani poziv za sastanak svim strankama u vladajućoj koaliciji.

- Na osnovu usmeno obavlјenih konsultacija i razgovora sa predsednikom URS-a u Vranju Urošem Trajkovićem i njegovih zahteva od mene kao gradonačelnika, pet dopisa od strane SNS, kao i usmenog razgovora Zorana Antića i narodnog poslanika SNS Dragana Nikolića, smatramo da je neophodno održavanje zajedničkog koalicionog sastanka vladajuće većine u Skupštini grada.

U neposrednim razgovorima rešila bi sva nerazjašnjena pitanja, otklonile određene nedoumice i utanačile dalјe smernice delovanja i rada koalicije.

Zato sazivam i zakazujem zajednički koalicioni sastanak svih stranaka vladajuće većine za subotu 25. maja u 18 časova u prostorijama SPS Vranje, sala br. 27 – piše u zvaničnom pozivu SPS-a koji je potpisao predsednik Zoran Antić.

Dopis je upućen gradskim odborima SNS, Pokreta Socijalista, Pokreta Snaga Srbije, URS, JS, PUPS i SDPS.

Narodni poslanik SNS Dragan Nikolić kaže da niko iz SNS neće u subotu otići na sastanak i da o eventualnim problemima u koaliciji može jedino on sa gradonačelnikom da razgovara.

– Ma kakav sastanak? Ne pada nam na pamet da idemo na neke sastanke sa tamo nekim strankama.

O koaliciji možemo da pričamo samo Antić i ja i ukoliko se mi slažemo, koalicija će opstati, a ukoliko se ne slažemo, nema ništa od koalicije, a na vlasti ostajemo mi.

Poziv nismo još uvek dobili, a i ako ga dobijemo, na sastanku nas neće biti i kraj svake priče o tome – kaže Nikolić.

On na kraju dodaje da je sa Antićem dogovorio mnoge stvari oko daljeg funkcionisanja vladajuće koalicije, ali da, kako je kazao, sve to još uvek nije za javnost.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: