Nazad

Sahranjen ubijeni dečak, motiv svirepog ubistva nepoznat

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2013 - 15:55

Stravičan zločin dogodio se u noći između subote i nedelje u selu Masurica kod Surdulice. Srđan Saitović (32) ubio je sina svoje snaje, šestogodišnjeg Zorana Kamberovića.

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Kako se saznaje, majka Milena ostavila je dva sina, trogodišnjaka i nesrećnog Zorana kod Srđana u kući, a ona je otišla kod svojih roditelja u selo  Lepenica kod Vladičinog Hana kako bi završila određene poslove.

Tokom prve noći se ništa nije dogodilo. Već sledeće večeri je Zoran ustao oko ponoći da pije vodu, nakon čega mu je Srđan udario nekoliko šamara.

Posle nekoliko udaraca u glavu, Zoran je pao na zemlju, a Srđan ga je svom silinom šutirao po stomaku i glavi.

Tom prilikom detetu je polomljeno osam rebara, a kako pokazuju rezultati obdukcije, malom Zoranu su ozbiljno oštećeni i unutrašnji organi.

– Posle žestokih batina Zoranu je pozlilo i izgubio je svest. Neverovatno je da je Srđan pozvao hitnu pomoć koja je mogla samo da pokuša reanimaciju, ali bezuspešno.

Doktorka koja je izašla na teren je pozvala policiju i prilikom saslušanja Srđan nije hteo da prizna zločin, rekavši da se mali Zoran žalio kako ga boli stomak i da se kasnije onesvestio.

Kasnije je u policijskoj stanici priznao da je on do smrti tukao dete – priča naš izvor blizak istrazi.

Rođaci kažu da tokom noći ništa nisu čuli, kao i da je nekoliko sati pre ubistva sve bilo uobičajeno.

Majka ubice, Dobrica Ibraimović, za OK Radio  kaže da je celo selo u šoku i da se to od njenog sina nije očekivalo.

– On nikada ranije ruku na decu nije podigao. Nismo imali problema sa tom decom, niti sa snajom Milenom.

Odlično su se i oni međusobno slagali, a šta se te noći desilo, ne znam.

Samo znam da on iz robije neće da izađe, a ja ću da obolim – kaže Dobrica.

Policijska uprava u Vranju je saopštila da je Srđanu Saitoviću određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda sa sumnjom da je izvršio teško ubistvo.

Prilikom policijskog saslušanja, Saitović nije objasnio šta je motiv ovog nezapamćenog zločina.

Pokojni Zoran, Milenin sin iz prvog braka kojeg je ona dovela u Masuricu nakon što se ponovo udala, sahranjen je u ponedeljak na seoskom groblju u Lepenici.      
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: