Nazad

Sajam turizma u Novom Sadu: Vranje među izlagačima iz 20 zemalja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 02.10.2019 - 10:42

Na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, 52. po redu, koji će se održati od 3. do 5. Oktobra 2019. godine, svoj štand imaće i Turistička organizacija (TO) grada Vranja.

Centralna tema je banjski, spa i wellness turizam FOTO: TO Vranje
U tri dana sajma, predstavnici TO Vranje ponudiće posetiocima veliki izbor flajera, brošura, publikacija, knjiga, suvenira, vodiča, turističkog promo filma o važnim kulturno – istorijskim mestima i događajima, manifestacija, kao i promociju vranjske muzike.
 
Međunarodni sajmovi LORIST počinju Sajmоm lova i ribolova i Sajmоm ekologije 2. oktobra, dok Sajam turizma i Sajam sporta publiku dočekuju od četvrtka, 3. oktobra. Zemlja partner je Mađarska.
 
Nastupiće više od 500 izlagača koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. 
 
Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije.
 
Ovogodišnja centralna tema LORIST-a biće banjski, spa i wellness turizam.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: