Nazad

Samoubistvo policajca na autoputu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 09.09.2012 - 16:03

Policajac Saša Stanisavljević (46) iz surduličkog sela Alakince izvršio je u nedelju ujutru samoubistvo službenim pištoljem, saznaje OK Radio.

policajac Saša Stanisavljević
Iako policija do sada nije saopštila nikakve detalje, saznaje se da je Stanisavljević pucao sebi u usta pored lokalnog puta na izlazu iz sela, u nedelju oko 4,30 sati.
 
Sašin zet i očevidac Dragan Tasić rekao je da nije mogao da spreči tragediju, te da je policajac digao ruku na sebe posle saznanja da mu je preminula čerka Milica (18).
 
- Tražio je da zaustavim automobil zbog fiziološke potrebe. Videvši da se mnogo udalajava od kola, krenuo sam za njim. Verovatno me je čuo, pa je počeo da trči. Odjednom sam čuo pucanj i video kako pada - ispričao je Tasić.
 
Kako se moglo čuti, Stanisavljeviću zapravo nije ni saopšteno da mu je kći preminula na Odeljenju hematologije Klinike u Nišu.
 
- Rekli smo mu da su nas lekari zvali, da se Milici pogoršalo stanje, ali on je tačno znao o čemu se radi - dodao je Tasić.
 
Milica, učenica 4. razreda poljoprivredne škole “Josif Pančić” u Surdulici je bolovala od galopirajuće leukemije samo tridesetak dana.
 
Nesretna devojka, ponos i dika svojih roditelja i najstarije od troje dece Violete i Saše Stanisavljevića bila je miljenica svog društva i Alakinca.
 
Njen otac je bio zaposlen u policijskoj stanici u Bujanovcu. U PU Vranje ocenjeno je da se radi o uzornom policajcu bez i jedne mrlje u karijeri.
 
Saša Stanisavljević je bio učesnik svih ratova na prostorima bivše Jugoslavije.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: