Nazad

Saslušana čedomorka iz Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 09.04.2013 - 13:17

Milica Stanimirović (19) iz Golemog sela kod Vranja, za koju se sumnja da je u nedelju svoju mrtvu bebu bacila u korpu za prljav veš, saslušana je u vranjskoj policiji i protiv nje će biti podneta krivična prijava.

Odeljenje Ginekologije Bolnice u Vranju

Portparol PU Vranje Dragan Stamenković za OK Radio kaže da je posle saslušanja Stanimirovićeve utvrđeno postojanje emenata krivičnog dela.

– Protiv Stanimirovićeve biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu za krivično delo čedomorstvo.

Zaprećena kazna zatvora za ovo krivično delo je do pet godina zatvora – kaže Stamenković.

Inače, Milica Stanimirović  u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Načelnica Ginekološkog odeljenja vranjske Bolnice Ljiljana Živulović kaže da je Stanimirović u bolnici i da osim anemije nema drugih zdravstvenih problema.

– Pacijentkinji je zdravstveno stanje stabilno i nije više u stanju šoka. S obzirom da je anemična, dobijaće u narednom periodu odgovarajuću terapiju, ali se to svakako ne leči za dva dana – kaže načelnica Živulović.

Na pitanje da li je moguće da majka ne oseti porođaj, doktorka ističe da je to i teoretski i praktično potpuno nemoguće.

– Priča da ona nije osetila porođaj je potpuno suluda. Nemoguće je tako nešto ne osetiti, ali su tu nadležni organi koji će da utvrde šta se tačno izdešavalo - kaže Živulovićeva.

Prema rečima lekara sa vranjske Ginekologije, tačno su i majka i njeni roditelji upoznati sa tim ko je otac deteta, ali o tome ne želi niko od njih da govori.

Inače, mrtva beba pronađena je u nedelju u korpi za veš u domu porodice Stanimirović u Golemom selu nadomak Vranja.

Majka novorođene bebe Milica Stanimirović primljena je na vranjsku Ginekologiju sa obilnim krvarenjima, a nakon pregleda lekar je utvrdio da je reč o tek porođenoj devojci.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: