Nazad

Skupština: Bez milosti za Suzanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 04.09.2012 - 20:03

U utorak kasno uveče završena je 3. sednica Skupštine grada Vranja.

Sa lica mesta
Pre pauze za ručak, najviše polemike bilo je oko usvajanja izveštaja o poslovanju Direkcije za izgradnju i Uprave Banje, ali su posle varničenja DS-a i SNS-a izveštaji ipak usvojeni. 
 
Popodnevni deo sednice obeležila je svađa sadašnjeg i bivšeg direktora Skijališta "Besna Kobila" Dejana Manića i Dragana Janjića. Međusobne optužbe prekinuo je predsedavajući Dejan Tričković, koji je već na sredini popodnevnog zasedanja počeo da gubi živce u vođenju sednice. 
 
Najviše bure bilo je oko jedinog izveštaja koji nije usvojen na Skupštini, onog koji se odnosio na rad Biblioteke "Bora Stanković". 
 
Suzana Popović Irić podnela je iscrpan izveštaj o svom radu, ali su odbornici pre svega SNS-a bili rešeni da je smene po svaku cenu. 
 
Iako se Popović Irić srčano borila, ipak nije mogla ništa protiv nadmoćnijeg protivnika, koga njeni rezultati u radu uopšte nisu interesovali. 
 
Njoj je pronađen sukob interesa, i skupštinskim zahtevom od nadlženog Ministarstva zatražena je njena hitna smena. 
 
U završnom delu sednice svi su već pogubili nerve, jer je u sali Skupštine neobično toplo i zagušljivo. 
 
Poslednje tačke dnevnog reda razmatrane su bez uvodnih reči, i usvojene su bez ikakve rasprave, pa je skupština konačno, posle skoro 12 sati radi, završila svoj posao. 
 

Taman za "Garavi sokak", rekli bi zlobnici.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: