Nazad

Skupština grada: Stojančić zamenjen, Mladen Kostić dao ostavku

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 11.03.2019 - 10:53

Skupština grada Vranja utvrdila je prestanak odborničkog mandata Branimiru Stojančiću (SPS) usled imenovanja na rukovodeću funkciju i potvrdila mandat novom odborniku sa liste „Zajedno za Vranje“, Vladimiru Simonoviću.

Vladimir Simonović polaže odborničku zakletvu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Stojančiću je prestao odbornički mandat nakon imenovanja na mesto v.d. direktora Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.
 
Po proceduri, nakon što je Skupština to konstatovala, bez pretresa se pristupilo verifikaciji mandata narednom kandidatu sa liste „Zajedno za Vranje SPS Ivica Dačić“.
 
Nakon što je verifikacioni odbor potvrdio mandat, novi odbornik Vladimir Simonović je položio zakletvu pred odbornicima gradske skupštine.
 
Doneta je i odluka o prestanku mandata dr Mladena Kostića, koji je podneo ostakvu na mesto odbornika.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Stojan
11.03.2019. , 11:22
Ha ha vlada simonović odbornik... Tuj samo skupštinski bife će vidi fajdu od njega.
Steva
11.03.2019. , 11:48
Adekvatna zamena za Stojančića,ha,ha,ha.Vi to zajebavte narod."zajedno za vranje ima 30 glasača i to sa širu familiju,ha,ha.