Nazad

Skupština koktelom okončala rad

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 28.12.2012 - 09:14

„Koktelom pomirenja“ posle skoro 14 časova od početka, okončana je sedma sednica Skupštine grada, poslednja u ovoj godini.

Sa sednice Skupštine

Odbonirici su usvojili svih 40 tačaka dnevnog reda, uz ogorčenu borbu opozicije da skupštinsko zasedanje traje što duže.

Ovakvo ponašanje izazvalo je revolt vladajućih struktura, u čemu je prednjačio predsednik vranjskog PUPS-a Gradimir Jovanović, koji je, više puta izlazeći za govornicu, i sam učestvovao u rastezanju trajanja sednice.

I dok je gradonačelnik Antić stalnim istupima davao ozbiljan ton raspravi, zamenik predsednika Skupštine Siniša Mitić pokazao je, kad god bi bio u ulozi predsedavajućeg, da mu tu nije mesto - stalno je zevao, smejao se, dobacivao sa predsedničkog mesta...

Najviše vremena poslanici su posvetili raspravi o planovima Direkcije za izgradnju i Radio televiziji Vranje.

Posle usvajanja svih tačaka, i izbora novih članova Gradskog veća, Skupština je rad za ovu godinu okončala tradicionalnim koktelom za odbornike.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: