Nazad

Skupština: Ma, sve je u redu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 13.06.2013 - 19:34

Posle višečasovne rasrave, u četvrtak je završena 13. sednica Skupštine Vranja.

Skupština u Vranju

Rasprave su bile u znaku dijaloga opozicije oličene u DS-u i LDP-u, ali pre svega oko nevažnih i sporednih stvari, dok su najvažnije tačke usvojene bez mnogo razgovora.

Tako je usvojen završni račun budžeta grada Vranja za 2012. godinu, ali i plan detaljne regulacije poteza između Neradovačkog puta i obilaznice u Vranju,

Usvajanjem izmena u Statutu grada, gradonačelnik je doobio nove ingerencije, koje se odnose pre svega na nova zapošljavanja u javnim preduzećima.

Mimo očekivanja, skoro bez rasprave usvojene u i tačke o bezbednoosti, kriminalitettu, saoobraćaju, dakle teme koje su u prethodnom periodu značajno opterećivale život u Gradu.

Skupština je izabrala Radmilu Đorđević za novu direktorku Pozorišta, dok su za v.d. direktore „Novod Doma“  i Arhiva imenovani Saša Sentić i Dragana Arsić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: