Nazad

Skupština Vranja o usvajanju UPPR - a za SIMPO

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 20.07.2018 - 07:38

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković sazvao je za petak 26. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će između ostalog biti razmatrani predlozi odluka o usvajanju planova detaljne regulacije između ulica Bore Stankovića, Đure Jakšića i Vlasinske, kao i privredne zone Bunuševac.

Odbornici Skupštine Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio

Takođe, odbornici će se izjasniti  i u vezi predloga odluke o davanju saglasnosti na unapred pripremljen plan reorganizacije privrednog društva “Simpo” A.D. Vranje, kao i predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata  privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja.

Na dnevnom redu sednice je i predlog Odluke o izmeni odluke o elektronskom prenosu sednica Skupštine grada, pretres finansijskih izveštaja javnih preduzeća u likvidaciiji Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja i Skijalište Besna Kobila, kao i pretres cenovnika usluga za poslove planiranja i uređenja prostora, tehničke preglede i izradu projektne dokumentacije Zavoda za urbanizam.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: