Nazad

Sledi smena direktora Muzeja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 09.01.2013 - 08:34

Direktor Narodnog muzeja u Vranju Slađan Ivanović uskoro će biti smenjen sa te funkcije, potvrđeno je u vranjskom SPS-u čiji je on dugogodišnji član.

Ivanović i Veličković

Kako se saznaje, nakon svađe sa njegovim pomoćnikom Nebojšom Veličkovićem, Ivanovićeva ostavka, stara više od 12 meseci, biće aktivirana narednih dana.

– Već duže vreme Ivanović je neposlušan u svakom pogledu. Vuče neke poteze koji su doveli do destabilizacije odnosa među zaposlenima.

Oko novogodišnjih praznika ispao je veliki problem u kolektivu, nakon čega je direktor Ivanović dao otkaz pomoćniku Veličkoviću.

To baš i ne ide tako, bez obzira što su prenaglili i jedan i drugi i što otkaz i donekle nije neopravdan. Ne želim ikoga da branim, samo znam da je Ivanović već duže vreme partijski nedisciplinovan.

Na kraju krajeva, ne mora da bude da ga mi menjamo, jednostavno usvajamo njegovu ostavku koju je dao pre godinu dana – kaže sekretar Izvršnog odbora GrO SPS Branimir Stojančić.

 Na pitanje da li postoji mogućnost da na mesto direktora bude postavljen Nebojša Veličković, Stojančić je decidirano rekao da se to neće dogoditi.

– To nema šanse da se desi i ja sam to njemu javno rekao. Dakle, kriva su obojica, a ime čoveka koji će biti imenovan na tu funkciju saopštićemo kada za to dođe vreme – kaže Stojančić.

Inače, saznaje se i da će Veličković uskoro podneti i tužbu protiv Ivanovića za mobing, o čemu su obavešteni i visoki funkcioneri stranke.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: