Nazad

Smena na čelu Elektrodistribucije Vranje?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 04.12.2018 - 09:31

Vranje - Direktor EPS-a Milorad Grčić kaznio je 23 zaposlenih zbog propusta u radu čije su posledice i pad Srbije na Doing business listi Svetske banke, saopštio je EPS.

Istraga unutrašnje kontrole u saradnji sa kolegama iz ODS EPS distribucije pokazala je da su pojedini zaposleni odgovorni za kršenje procedura za izdavanje dozvola za priključenje na elektro mrežu i kašnjenje u izdavanju dozvola zbog čega je Srbija, između ostalog dobila nižu ocenu Svetske banke
 
Pojedini su umešani i u korupciju i protiv njih su podnete krivične prijave, a deo zaposlenih kažnjen je zbog loših rezultata u smanjenu gubitaka i krađe električne energije
 
Na osnovu rezultata istrage Nadzornom odboru JP EPS predloženo je da se, između ostalih, smeni i Goran Nikolić, direktor ogranka Vranje, ne precizirajući šta je konkretno razlog za ovu meru.
 
- U EPS-u neće biti zaštićenih i svi odgovorni za propuste biće kažnjeni. EPS će nastaviti da unapređenjem poslovanja i investicijama u razvoj infrastrukture doprinosi jačanju ekonomije Srbije i boljem standardu svih građana - rekao je Grčić.
 
Nadzornom odboru JP EPS predloženo je da se smene i Ljubiša Krunić, direktor ED Centar Beograd, Dragan Jeknić, direktor ED Banovo Brdo, Ivan Ilić, direktor ED Zemun, Nenad Milošević, direktor ogranka Niš, Stevica Cigulov, direktor ogranka Zrenjanin i Borko Golubović, direktor ogranka Prijepolje.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pera Mitic
05.12.2018. , 07:49
Nema smene, fora je. Goran istaje direktor