Nazad

SNS: Gde su vam članovi demokrate?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 14.03.2019 - 11:51

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju odgovorio je SDS - u novim saopštenjem u seriji povodom oglašavanja političkih partija na godišnjicu ubistva Zorana Đinđića.

Nastavlja se rat saopštenjima. Foto: OK Radio

 - Stranka od koje je ostalo samo ime i logo govori o privatizaciji, pljački, državi, licemerju…

Gde su vam članovi demokrate? Gde su vam glasači? Smeta vam Vučić? E, to vam verujemo. To vam veruje ogromna većina građana Srbije.

I jo šdugo će vam verovati.

Nego, šta drugo očekivati od nekog, ko je kao deo vlasti u gradu, završio u mulju Aleksandrovačkog jezera punom bakterija i kako stoje stvari, nikada odatle nećete izaći.

I kad smo kod mulja, tu stavljamo tačku na svaku dalju polemiku sa vama.

Jer, ipak to je vaš prirodni ambijent, priznajemo da tu sa vama, nemamo šanse
- zaključuju vranjski naprednjaci.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Če
14.03.2019. , 12:13
O mulju govori stranka koja nikako da odgovori na pitanja- ko je rušio u Beogradu? Ko je ubio Olivera Ivanovića? Zašto je Babić još na čelu Koridora? Šta je sa poginulim pilotima? Zašto se novcem uzetog od penzionera kupuju mediji za ćar stranke preko Telekoma? Da li članstvo u Sns daje ljudima za pravo da budu izvan zakona? I konačno - gledajući reakciju Prištine oko taksi, deluje da Vučić nema ama baš nikakvu podršku na Zapadu i podršku Rusije.Da li je to trenutni splet okolnosti ili jasna poruka- i o tome Sns ćuti.
Dadafa
14.03.2019. , 13:06
Pa kod vas u SNS :)
Goga
15.03.2019. , 09:45
Njihovi glasaci su tu gde su vasi sendvici -glasaci... nikada veci mulj i nikada veca propast za Vranje