Nazad

SNS: Kraj dominacije SPS-a

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2013 - 11:42

Kandidati SNS-a pobedili su u samom gradu Vranju u devet MZ, dok je SPS pobedio u osam, od 17 MZ, rekao je u ponedeljak predsednik GrO SNS-a Dejan Tričković.

SNS u Vranju posle izbora za MZ

On je na stranačkoj konferenciji za novinare, neobično održanoj u Skupštini grada, ocenio da nije tačno da je izbore dobio SPS, jer su najviše mesta u MZ osvojili kandidati naprednjaka.
 
- Uz to, mi smo jedini izašlli sami na ove izbore. I pored toga, SNS je pobedio u devet seoskih MZ, URS i GG u jednoj, SPS u 13 a u jednoj je nerešeno - pojasnio je Tričković.

On je naveo i da su izbori prošli pod velikim pritiskom dela policije, pre i u samom toku glasanja.

Kao prvi incident  Tričković je naveo intervenciju policije povodom navodnog incidenta u izbornoj komisiji, koga ustvari nije ni bilo.

- U BM u školi „Dositej“ stalno su bila prisutna dva policijska vozila i više inspektora u civilu, kao vid pritiska na naše aktiviste.  

Sve se to dešavalo da bi policija pokazala u čijim je rukama snaga i moć - rekao je Tričković.

Konferenciji za novinare prisustvovala je čitava odbornička grupa SNS-a, gradski većnici i narodni poslanik te stranke iz vranja Dragan Nikolić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: