Nazad

SNS: Policija poremetila izbore za MZ

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.04.2013 - 17:50

Nakon objavljivanja saopštenja za javnost PU Vranje o incidentu koji se dogodio u nedelju uveče između narodnog poslanika SNS i načelnika vranjske policije, pisanom izjavom javnosti se obratio i narodni poslanik Dragan Nikolić.

Nikolić

On navodi da je policija ometala odvijanje izbora za Savete MZ na pojedinim biračkim mestima, te da je upravo to bila inicajalna kapisla da do verbalnog sukoba između njih dvojice dođe.

- Načelnik Policijske uprave u Vranju S.V. je sa još nekoliko svojih čauša, policijskih inspektora učestvovao na izborima za Savete MZ održanim 28. aprila ove godine, tako što je na sve moguće načine ometao aktiviste SNS šalјući ih na vanredne tehničke preglede vozila, legitimišući , držeći pod opsadom tri biračka mesta u „Dostitejevoj“ školi i agitujući plasiranjem neistina protiv čelnih lјudi SNS.

O svemu ovome biće obavešten ministar  policije Ivica Dačić i zamenik predsednika Vlade Aleksandar Vučić – stoji u Nikolićevom saopštenju.

On dalje navodi da je pomenute večeri uznemiren zbog slavlјeničke kolone SNS jedino bio načelnik Policijske uprave Vranje S.V.

- Drago mi je zbog toga. Nije mi drago što ovu odgovornu funkciju obavlјa ostrašćeni i politički svrstani načelnik i nadam se, kao i ogromna većina građana, da ćemo uskoro dobiti za načelnika PU Vranje profesionalca, politički neopredelјenog čoveka, koji će isklјučivo raditi svoj posao i nastaviti Vučićevu neselektivnu borbu protiv kriminala i korupcije – piše Dragan Nikolić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: