Nazad

SNS Vranje: Podrška DRŽAVNOM VRHU jer brine za jug Srbije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 18.03.2019 - 13:46

Gradski odbor SNS u Vranju uvek je spreman da podrži legalnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića i zahvalio svim članovima i simpatizerima na podršci koju su uputili tokom poslednja dva dana nakon ulaska nekih opozicionih simpatizera u zgradu RTS-a, rečeno je na konferenciji za štampu ove stranke.

Rukovodstvo GrO SNS u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prisutnost države u Vranju i na jugu Srbije je itekako vidljiva zahvaljujući brojnim kapitalnim projektima koju su realizovani ili su u pripremi, tako da je od dolaska SNS-a na vlast situacija znatno bolja nego pre, čulo se na konferenciji za štampu. 
 
Činjenica je da se u Vranju i u okrugu realizuju brojni projekti, a ove godine nas, po obećanju predsednika Aleksandra Vučića, očekuje dolazak još jednog velikog investitora, rekao je predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik, Slaviša Bulatović.
 
- Izgleda da to nekome ne odgovara i pokušava na sve načine da Srbiju prikaže kao zemlju u kojoj se ruši ustavni poredak i sve ono što je urađeno u proteklih pet ili šest godina, tako da potencijalne investitore odvrati zbog slika viđenih tokom vikenda u Beogradu.
 
Ono što predsednik Vučić trenutno radi nema alternativu, svidelo se to nekom ili ne, tako da ako neko želi da Srbiji donese brži napredak, razvoj i stabilnost, mora da bude mnogo bolji od njega.
 
A to ne može da učini nasiljem, upadom u zgradu RTS-a sa fantomkama, noseći u rukama motornu testeru – rekao je Bulatović i izrazio uverenje da pristojna Srbija to osuđuje.
 
- Promene ne može da donese siledžija i fašista Boško Obradović ili Dragan Đilas koji je od svih nas opljačkao 500 miliona, a danas je u problemu jer ne može da prodaje sekunde na RTS-u – istakao je poslanik.
 
Potpredsednik SNS-a u Vranju i gradonačelnik Slobodan Milenković, govorio je o projektima koji se u Vranju i okolini realizuju ili su već završeni uz podršku Republike Srbije.
 
- Po mojoj računici, vrednost realizovanih i projekata čija je realizacija u toku je oko 30 miliona evra, među kojima je jedan od najznačajnijih je izgradnja kolektora i fabrike za prečišćenje otpadnih voda u iznosu od 14,2 miliona evra.
 
Možda već do kraja leta će biti potpisan ugovor sa Kancelarijom za upravljanjem javnim ulaganjima za rekonstrukciju starog dela bolnice u vrednosti od 6,2 miliona evra – rekao je Milenković.
 
On je podsetio i na završetak izgradnje Hirurškog bloka, izgradnju Obilaznice u Industrijskoj zoni koja je pri kraju, izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti, kao i na projekat za rekonstrukciju ulice Bore Stankovića u Vranju i izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije i druge.
 
Potpredsednik vranjskih naprednjaka i direktor Elektrodistribucije Vranje Goran Nikolić je, ilustrujući prisustvo države na jugu Srbije preko republičkih institucija, istakao i završetak auto-puta Koridora 10.
 
- Država finansira i brojne projekte koji su preduslov za otvaranje auto-puta, kao što je izgradnja trafo stanice u Mominom kamenu sa svom pratećom infrastrukturom, vrednom 500 miliona dinara.
 
Za građane Vladičinog Hana je to važno jer se time obezbeđuje poboljšano snabdevanje električnom energijom – rekao je Nikolić.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Миле
18.03.2019. , 13:55
Нису ли сви ови из врха снс у Врању који сад говоре о насиљу исти ти ликови који су насиљем ошли на власт и који се бију са женама,љубавницама,др.ликовима Када се посдетим Томе Николића који је седео на стиропору и ометао рад скупштне и то није бико насиље?
vranjanac
18.03.2019. , 14:17
Toliko brinu o jugu Srbije i Vranju, da pola Vranje radi u Beograd
Stojan
18.03.2019. , 23:19
Ja ovde izbroja 0 (nula) novih radnih mesta, samo trošenje i lžanje...