Nazad

SPEKTAKL JUNIORA U VRANJU: Sastaju se rukometaši Srbije i Hrvatske

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.04.2024 - 13:23

Juniorska muška reprezentacija Srbije u rukometu sastaće se u Vranju 10. i 11. maja u dvomeču sa vršnjacima iz Hrvatske u okviru majske EHF nedelje nacionalnih timova.

Foto: FB

Domaćin ovih susreta biće Vranje, a prvi od dva duela zakazana za 10. maj imaće i direktan TV prenos na Arena Sport kanalima.

- Majsko okupljanje u EHF nedelji nacionalnih timova će za mušku juniorsku reprezentaciju biti pravi rukometni praznik.

Očekuju nas četiri dana uigravanja na treninzima, a zatim odmeravanje snaga sa izvrsnom reprezentacijom Hrvatske.

Hrvati su kao što je poznato, poslednje Svetsko prvenstvo završili sa bronzanim odličjem, tako da će i na predstojećem Evropskom šampionatu, konkurisati za medalje.

Grad Vranje nam je omogućio neverovatne uslove i očekujemo pravi rukometni spektakl.

Ovim putem uputio bih veliku zahvalnost gradskom rukovodstvu i RK Vranje zbog organizacije priprema.

Utakmicu 10. maja od 18č svi ljubitelji rukometa moći će da prate direktno na kanalima TV Arena Sport, dok u Sportskoj hali u Vranju očekujemo veliki broj istinskih ljubitelja rukometa koji bezrezervno daju podršku našoj reprezentaciji.


Važno je napomenuti da će obe reprezentacije nastupiti u najjačim sastavima gde iz perspektive naše selekcije moram da naglasim da se momci uvek odazivaju pozivu i da imaju besprekoran odnos prema državnom grbu.

Moji saradnici i ja uživamo da radimo sa ovim momcima i izuzetno se radujemo predstojećem okupljanju -  zaključio je selektor  ”Orlića”, Đorđe Teodorović.



 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: