Nazad

Spirić i dalje brani nezakonito poslovanje svojih miljenika

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 10.06.2013 - 13:24

Gradski većnik zadužen za budžet i finansije Dragan Spirić dostavio je u ponedeljak odluku o uklanjanju letnje bašte kafea „Paragraf“ komunalnoj inspekciji u Vranju, na insistiranje novinara i stanara zgrade u kojoj se kafić nalazi.

Sporna bašta na zelenoj površini

Prema rečima načelnika komunalne inspekcije Bobana Antanasijevića, slučaj „Paragraf“ se tek sada otvara u toj službi, koja će postupati po rešenju i nalogu nadležnih službi iz Gradske uprave.

– Pored toga što sam razgovarao sa novinarima, kod mene su bili i stanari zgrade kod gradske crkve gde se kafić i nalazi.

Pozvao sam većnika Dragana Spirića i on mi je tada saopštio da rešenje i odluka o uklanjanju bašte nije poslata nama kao izvršnom organu, te da ću u ponedeljak tokom dana dobiti taj papir.

Ne želim da iko pomisli da komunalna inspekcija koči celu stvar. Mi samo radimo po zakonu i putem naloga, jer smo izvršno odeljenje za sprovođenje komunalnih odluka i rešenja – kaže Antanasijević.

On dodaje da tek sada sporna letnja bašta na gradskoj zelenoj površini ulazi u proceduru uklanjanja i da će vlasniku biti naloženo da je ukloni za 48 sati.

Ukoliko vlasnik objekta ne postupi po rešenju inspekcije, nakon isteka roka baštu će ukloniti komunalna inspekcija uz asistenciju komunalne policije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: