Nazad

Spremni GRANTOVI: HELP pomaže razvoj kreativnog preduzetništva

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 03.10.2019 - 14:08

U petak, 4. oktobra, sa početkom u 11.00 sati, u velikoj sali Skupštine, biće održana informativna sesija u okviru Ugovora o saradnji između Grada Vranja i HELP-a, na projektu "Smanjenje siromaštva kroz mogućnosti zapošljavanja u cilju pristupanja Srbije Evropskoj uniji”.

Predviđena dodela 12 grantova

U okviru Aneksa 5 Ugovora, Grad Vranje i HELP će sarađivati, između ostalog i u sprovođenju Plana razvoja kreativnih industrija u Vranju, kao i u samozapošljavanju i zapošljavanju, kroz podršku početnicima i subjektima (privredna društva i preduzetnici), sa posebnom pažnjom posvećenom kreativnoj industriji.

Ugovorom je predviđena dodela 12 grantova za podsticaj kreativnog preduzetništva u Vranju, u iznosu od 1.500 evra, 2.400 evra i 3.600 evra.  

Projekat se finansira od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju - Sida i gradova i opština u kojima će Projekat biti sproveden od strane HELP-a.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: