Nazad

SPS: Nastavljamo totalnu dominaciju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2013 - 09:08

Prema prvim preliminarnim rezultatima na izborima za Savete MZ u Vranju, SPS je odneo ubedljivu pobedu u odnosu na ostale partije, saopšteno je u vranjskom odboru te stranke.

SPS u noći izbora za MZ

U seoskim mesnim zajednicama socijalisti su u Bresnici osvojili svih sedam mesta, u Moštanici pet od sedam, Bareliću osam od devet, Ćukovcu svih 11, Donjem Vrtogošu svih sedam a Gornjem svih devet članova Saveta.

Socijalisti navode da su u MZ Kumarevo osvojili svih sedam mesta, u MZ Železnička stanica Vranjska Banja maksimalnih 11, Panevlje šest od sedam, Suvom Dolu četiri od sedam, Trebešinju devet od 11, Tibuždu svih 11, Neradovcu  sedam od 11, Ristovcu šest od sedam i Lepčincu svih pet budućih članova Saveta MZ.

Što se tiče gradskih saveta, u Ledenoj steni su socijalisti osvojili maksimalnih 17 mesta, Ekonomskoj školi šest od šest, Palestini šest od osam, Rudini 13 od 15.

Većinu glasova socijalisti su odneli, prema njihovim podacima, i na biračkim mestima Specijalna škola, Vodovod, Tekija, OŠ „Radoje Domanović“, Poljoprivredna škola, Šaprance, Grot, Dva bresta, Ogledna stanica, Učiteljski fakultet, gornji i donji Asambair, Odžinka i Raška.

SNS je, opet prema podacima koje je u javnost izneo SPS, pobedila u MZ Tulbe, Soderce, Korbevac, Ribince, Katun i Kriva Feja.

– Na osnovu svih rezultata mogu da kažem da su Ujedinjeni regioni Srbije napravili sjajan rezultat.

Sa ponosom mogu reći na osnovu prvih preliminarnih rezultata da je SPS sa svojom koalicijom u odnosu na ostale stranke ukupno osvojio 75 odsto glasova.

Uspeli smo da pobedimo ne deleći plakate, ne lepeći novine, ne krijući se noću po budžacima i ne vodeći kampanju u ranim jutarnjim časovima i time se ponosimo – rekao je predsednik GrO SPS Zoran Antić.

Prema prvim rezultatima, nevažećih listića nije bilo, glasanje je proteklo bez ikakvih problema, a izlaznost na izborima za Savete MZ  bila je u proseku oko 50 posto.   
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: