Nazad

SPS: "Ne damo Ceri platu"!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 13.06.2013 - 21:43

Na 80. jubilarnom otvorenom danu za medije SPS-a u Vranju bilo je reči o problemima u vladajućoj koaliciji, ali i daljem funkcionisanju Književne zajednice i organizaciji „Borine nedelje“.

Sa 80. Open deja

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić rekao je da su uglavnom sva dugovanja za organizovanje ovogodišnje „Borine nedelje“ isplaćena, a da će sitni zaostaci biti rešeni u narednom periodu.

– Ne bežimo od plaćanja, tako da će i sitni dugovi biti vraćeni uskoro.

Takođe, u budućnosti ćemo se pridržavati novog zakona o kulturi što će podrazumevati projektno finansiranje.

S obzirom da je urednik Književne zajednice Miroslav Cera Mihailović izjavio da mu narušavam osnovna ljudska prava ne izdvajajući mu platu iz gradskog budžeta, želim samo da ga podsetim da Književna zajednica nije javna ustanova, već udruženje građana – kaže Antić.

On je pričajući o problemima unutar vladajuće koalicije rekao da SPS nikada nikoga nije prvi napadao, a da je trpeo napade sa raznih strana.

– Koalicija je kao brak. Tvrdim da nismo izazivali nikakve sukobe i svađe, ali su zato naši koalicioni partneri uporno to radili, praveći veštačke afere.

Nedavno sam razgovarao sa prvim ljudima URS-a i SNS-a Urošem Trajkovićem i Draganom Nikolićem, ali mi nije samo jasno zbog čega sada sve dogovore moram da parafiram sa predsednikom GrO SNS Dejanom Tričkovićem i opet je došlo do zabune – kaže Antić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: