Nazad

SPS protiv novog zapošljavanja u Gradskoj upravi

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 09.04.2013 - 13:52

Formiranje kabineta Skupštine grada Vranja nije predmet dogovora koaliicionih partnera, već zahtev predsednika Skupštine, tvrde vranjski socijalisti.

Sa Open deja SPS-a u Vranju

Budući Kabinet predsednika Skupštine, i kome se mnogo govori poslednjih dana, biće više protokolaran i u njemu neće biti novih upošljavanja, čulo se na „Open deju“ vranjskog SPS-a.

Sam gradonačelnik Zoran Antić bio je kategoričan u objašnjenju da se radi o kabinetu Skupštine, a ne kabinetu njenog predsednika.

- On je prvi među jednakima od 65 odbornika i on je predsedavajući Skupštinom koja je kolektivni organ.

Sa budžetom kojim trenutno raspolažemo ne možemo da primimo nove ljude, može samo neko od već zaposlenih da pređe u kabinet Skupštine grada.

Verovatno će biti angažovana dva lica, za većim brojem nema potrebe – kazao je Antić.    

Prema njegovim rečima i kabinet grada je preopterećen, jer se u njemu obavljaju poslovi za Gradsko veće, gradonačelnika i zamenicu gradonačelnika.

Antić je kazao da lokalnoj samoupravi nedostaju prostorije i najavio da će jedna od zgrada Pošte, kao i zgrada „Novogradnje“,  biti adaptirane  za potrebe Gradske uprave, jer ovako zbog svakodnevnih guži ona ne može normalno da funkcioniše.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: