Nazad

SPS: Već viđena podmetačina!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 26.04.2013 - 00:42

Glupost se ne da demantovati, kažu u prvoj reakciji vranjski socijalisti posle pisanja „Kurira“ o navodnoj krađi flaše konjaka koju je napravio gradonačelnik Vranja Zoran Antić u Moskvi.

Lideri SPS u Vranju

– Protiv gluposti čovek je često nemoćan. Moć medija je čudna, a još čudnije je da su veze između Rusije i Vranja toliko bliske da su pojedini vranjski momci znali da će vest u „Kuriru“ biti objavljena pre nego što se ona zvanično pojavila.

Oni su to, dakle, znali i pre nego što se „desilo“ i pre nego što je izašlo u tom listu.

Pozadina čitave priče je direktan napad na gradonačelnika, na SPS i to samo govori koliko smo jaki i koliko smo visoko iznad njih u političkom životu da moraju da zadaju ovako niske udarce – kaže Stojančić.

On ističe da je ovaj scenario poznat socijalistima, jer, kako kaže, ista priča i sa istim licima dogodila se nekoliko puta pre izbora.

– O našim daljim koracima povodom teksta odlučićemo po gradonačelnikovom povratku u Vranje i on će sam odlučiti šta će preduzeti povodom ovoga.

Još jednom ponavljam, ovo je smešna i već viđena podmetačina – kaže Stojančić.

On dodaje da je u čitavoj priči zanimljivo i to što se Dragan Marković Palma minut pre poletanja iz Moskve za Beograd uključio uživo u program jedne lokalne televizije i tom prilikom ni jednu reč o navodnom incidentu nije rekao.

- Dao je podršku celoj delegaciji i gradonačelniku Vranja za sve o čemu su pregovarali u Rusiji. Da se nešto dogodilo on bi to makar pomenuo, što je još jedan dokaz da je cela priča izmišljena i iscenirana kako bi se narušio ugled gradonačelnika i stranke – završava Stojančić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: