Nazad

SPS: Vranje nije ničiji politički plen

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 18.06.2020 - 13:58

Gradski odbor Socijalističke partije u Vranju, poslednjeg dana pred početak izborne tišine, predstavio je biračima svoje kandidate za odbornike, osvrćući se na tok same kampanje.

Vranjski socijalisti. Foto: S.Tasić/OK Radio

Branimir Stojančić, generalni sekretar IO GrO SPS, naglasio je da je očekivao da će završna konferencija za medije socijalista pred izbore proteći u pozitivnom tonu, ali da su neki događaji u Vranjskoj Banji diktirali drugačiji tok.

- U prethodnom periodu vodili smo mirnu i pozitivnu kampanju, ne osvrćući se na političke neistomišljenike, pričali svoju priču.

Nažalost, juče i prekjuče desili su se manji incidenti koji su omeli našu kampanju, ali mi nastavljamo dalje, želimo da iskoristimo i ovaj da
n da u jednoj pozitivnoj atmosferi privedemo kampanju za izbore kraju
– kaže Stojančić.

Predstojeći izbori su veoma bitni za građane Vrnaja i oni ih trebaju pametno iskoristiti, ne bi trebalo da prodaju svoj glas, jer prodavajući ga, prodaju svoju budućnost, izjavio je u četvrtak prvi na odborničkoj listi i potpredsednik GrO SPS Srđan Dekić.

Dekić je poručio je građanima Vranja "da glasaju za svoju budućnost".

- Vranje nije ničiji politički plen, niti će biti.

Vranje je naš život, naš grad i trebamo ga graditi kao modernu
i razvijenu zajednicu u kojoj ćemo svi u budućnosti živeti zajedno 
- poručuje Dekić.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: