Nazad

Srbi za Srbe pomogli Nešiće koji imaju 10 dece

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 23.04.2019 - 13:02

Vranje - Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pomogla je dvanaestočlanu porodicu Nešić iz Vladičinog Hana i time je uspešno privela kraju akciju pomoći ovoj mnogočlanoj porodici.

Porodica Nešić. Foto: Srbi za Srbi

- Podsetimo, porodicu Nešić smo posetili i pomogli u novembru prošle godine, kada smo im obezbedili donaciju u vidu freze, zamrzivača, veš mašine, nameštaja za dnevnu sobu, trpezerijskog stola i stolica, ormara, troseda kao i malih kućnih aparata.

Ovoga puta, pomoć je obezbeđena u vidu sređivanja jedne sobe, renoviranja kupatila i zamene poda u hodniku, ukupne vrednosti od 264.720 dinara.

Na kraju, ukupna pomoć porodici Nešić iznosi 716.128 dinara
- kažu iz ove organizacije.

Porodicu Nešić čine otac Goran i majka Negoslava i njihova deca Milan (19), Aleksandra (18), Luka (15), Veljko (13), Andrija (12), Jelena (10), Lena (7), Dunja (6), Kristina (4) i Konstantin (1).

- Nakon naše prve akcije pomoći, porodica Nešić nastavila je svoju borbu za jedan normalan i pristojan život, u čemu im je donacija naše organizacije značajno pomogla, pa je sada došlo vreme da našu akciju privedemo kraju, i time zaokružimo akciju pomoći porodici Nešić.

Atmosfera koja nas je dočekala u domu Nešića, samo nam je potvrdila da smo uradili pravu stvar.

Pozitivna energija koju je širila cela porodica Nešić, kao i veliki osećaj zahvalnosti, posebno ženskog dela porodice koji je u ovoj završnoj pomoći dobio novu sobu, najlepša su slika koju možemo preneti svim donatorima, koji su omogućili Nešićima bolje uslove za život
- dodaju iz organizacije “Srbi za Srbe”.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: