Nazad

STANKOVIĆ: Nema bezbednosnih pretnji na JUGU SRBIJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 12.09.2018 - 08:04

Vranje - Jugu centralne Srbije ne preti nikakav oružani sukob, izjavio je predsednik koordinacionog tela Zoran Stanković i kategorički tvrdi da rata na tom prostoru neće biti uprkos stalnim najavama.

Zoran Stanković. Foto: S.Tasić/OK Radio

Kako prenosi Telegraf.rs, ovako predsednik koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu za Novosti od srede komentariše situaciju i podizanje tenzija u javnosti, a nakon vesti da su Albanci iz te tri opštine zatražili da skupština u Prištini donese rezoluciju kojim bi podržala njihov zahtev za pripajanje Kosovu.

Stanković u intervjuu Novostima napominje da srpske bezbednosne strukture dobro obavljaju svoje dužnosti, i podseća da priče o pripajanju potenciraju “neki koji se pozivaju na nelegalni referendum iz 1992”, ali podseća i da su oni izgubili izbore u sve tri opštine.

- Narod im je pokazao šta misli, a ta nesigurnost, koja se potencira i u medijima, donosi štetu jer sprečava dolazak investitora, koji traže političku i bezbednosnu stabilnost - kaže Stanković.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: