Nazad

Startuje studiranje u Hanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 14.06.2013 - 11:31

U Vladičinom Hanu u junskom upisnom roku otvara se odeljenje Visoke hotelijerske škole strukovnih studija iz Beograda.

Centar Vladičinog Hana

Prijavljivanje za upis  je od 26. do 28. juna, a polaganje prijemnog ispita 1. i 2. jula.

Odeljenje ove državne škole iz Beograda biće smešteno u prostorijama O.Š. ,,Sveti Sava“ u Vladičinom Hanu, koja se nalazi nedaleko od glavne autobuske stanice.  

Budući brucoši biće u prilici da u ovoj školi steknu obrazovanje iz oblasti “Gastronomije”, “Hotelijerstva” i “Restoraterstva”.

Takođe, studenti ove škole profesionalnu praksu realizuju u zemlji I inostranstvu.

 Visina školarine za smer „Hotelijerstvo“ je 70.000 dinara, za „Restoraterstvo“ 75.000,  a za smer „Gastronomija“ školarina iznosi  90.000 dinara.

Budući brucoši moći će prema najavi nadležnih da svoje školovanje plate u više rata.

Merilo za izbor budućih visokoškolaca biće opšti uspeh iz srednje škole  plus uspeh na prijemnom ispitu.    

Ponovna akreditacija studijskih programa ove škole dobijena je 2012. godine, što budućim brucošima garantuje validnost diploma nakon završetka studija.

Opština Vladičin Han prepoznala je potrebe mladih sa prostora juga Srbije, kao i deficitarnost kadrova sa ovakvim usmerenjem i obrazovanjem.

Više informacija o uslovima upisa i studiranja u Vladičinom Hanu možete od sutra saznati na  sajtu http://www.vladicinhan.org.rs
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: