Nazad

Stigao ASFALT u ulicu Mihajla Pupina

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 06.05.2020 - 15:07

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić obišli su Ulicu Mihajla Pupina gde se izvode završni radovi na postavljanju asfalta.

Vrednost radova je 4,8 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs
Dužina ulice je 185 metara, a širina pet metara. Vrednost radova je 4,8 miliona dinara bez PDV-a.
 
- Ovim asfaltiranjem nastavljamo komunalni program za 2020. godinu, a prevazilaženjem administrativnih poteškoća, rešen je problem koji je trajao skoro četiri decenije.  
 
U neposrednoj blizini je i ulica Meše Selimovića koju takođe rešavamo uz pomoć meštana i ona će uskoro biti asfaltirana. 
 
U doba korone i vanrednog stanja kada je priliv u gradski budžet smanjen, smogli smo snage da rešimo dugogodišnji problem naših sugrađana ovog dela grada, stvorivši bolje uslove za život - istakao je gradonačelnik Milenković. 
 
Kako je najavljeno, nastaviće se sa realizacijom kapitalnih projekata, kao što su rekonstrukcija ulica Bore Stankovića, Narodnog heroja i Gradskog parka.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Hilandarska
07.05.2020. , 21:13
A kada ce vec jednom Hilandarska ulica biti asfaltirana. Godinama se to obecava. Pisane su i predavane peticije. Vise od 20 godina svi obecavaju i niko nista ne radi. Deo od 200 metara na kraju ulice nema asfalt uopste i kako mi se cini nece ni da ga ima nikada. A pojedine ulice se po 20 puta asfaltiraju iako imaju asfalt. Sramota!
Gordana
17.08.2020. , 01:15
Dal je moguce da ulica Mese SELIMOVICA biti asvaltirana samo sredina a pocetak i kraj ne dali se neko pita kako je deci kad idu u skolu gaze blato dali ima saves neko koji je nadležan za to ako je i gradonacelnik upoznat u to svaka cast stvarno sramota ali za to ce znati gore u vrh u Beograd sramota.