Nazad

Stiglo 86 predloga za nagradu SLAĐANA VELJKOVIĆ

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 18.06.2020 - 10:33

Na konkurs za nagradu “Slađana Veljković” pristiglo je ukupno 86 radova, saopštio je organizacioni odbor.

Foto: D.Ristić/OK Radio

Najviše predloga stiglo je za kategoriju najbolja reportaža, a najmanje za nenovčanu nagradu, “covid reportaža”.

Stručni žiri ove godine je u sledećem sastavu: Momčilo Popović, šef deska Večernjih novosti, Gordana Bjeletić glavna i odgovorna urednica Južnih vesti i Bratislav ilić novinar.

Iz Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, podsećaju da su odabrali, 8. jul dan njene smrti za dodelu nagrade, jer žele da tog dana živi novinarstvo i uspomena na nju.

- Prošle godine, naši prijatelji iz kompanije BAT iz Vranja pomogli su nam da po prvi put dodelimo priznanja.

Zahvaljujući pomoći grada Vranja upriličena je i izložba fotografija “Jedna karijera u 50 slika”
, čije otvaranje je upriličeno iste večeri.

Posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji “Alfa plam” koja će ove godine nagraditi dobitnike
- kažu iz CMTDO.

Kompanija Alfa-Plam iz Vranja jedna je od najuspešnijih u Srbiji. Alfa-Plam je lider u proizvodnji grejnih tela u regionu i spada u top 5 u Evropi.
 
uspeha u svojoj delatnosti, Alfa Plam se može pohvaliti i realizacijom mnogobrojnih aktivnosti u oblasti društveno odgovornog poslovanja
.

Pre svega, po pitanju poštovanja svih važećih propisa kada je u pitanju odnos prema zaposlenima i svim ostalim interesnim grupama (akcionari, dobavljači, kupci).

Kompanija Alfa – Plam je regionalno poznata i po projektima kojima pomaže socijalno ugroženim grupama stanovništva kroz razne vidove donacija.
 

Važno je  istaći i da većina proizvoda ispunjava stroge standarde izvoza u EU što ih čini ekološki podobnim i u čemu se sastoji doprinos kompanije zaštiti životne sredine.

Za realizaciju projekata društvene odgovornosti Alfa-Plam je dobila i nagradu Društveno odgovorno poslovanje koju dodeljuje Privredna Komora Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: