Nazad

Strelište konačno dobija VODOVODNU MREŽU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 21.08.2019 - 12:10

Na trasi između ulica Dušana Stamenkovića i Proleterskih brigade izvode se radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže, za potrebe objekta u kojem je smešten Streljački klub Vranje.

Vodovodna mreža oživljava strelište FOTO: vranje.org.rs
Obilazeći radove gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da je vrednost investicije iznosi oko 1.500.000 dinara
 
- Vodovodna mreža gradi se u dužini od 380 metara, izvođač radova je JP “Vodovod”, a rok za završetak je 20 dana - rekao je gradonačelnik Milenković.
 
Kako je naglasio, važnost ovih radova ogleda se pre svega u dobijanju upotrebne dozvole za streljanu i dodao da je strelište zatvoreno 2016. godine upravo zbog ovog nedostatka.
 
- Pored nemogućnosti funkcionisanja Streljačkog kluba Vranje, objekat je izgubio i svoj komercijalni potencijal, a građani su prinuđeni da usluge traže u nekom od drugih gradova. 
 
Potrudićemo se da u narednom periodu uradimo novi projekat za strelište u kome će polaznici Streljačkog kluba nesmetano obavljati svoje treninge i ujedno stvorili bolje uslove za uvođenje dodatnih sadržaja - rekao je gradonačelnik.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Antikorupcijski tim
25.08.2019. , 09:52
Streliste radi bez dozvole svi se prave ludi jer je mire predsednik strelista.