Nazad

Sunčan vikend pred nama, od ponedeljka dalji rast temperature - biće sve toplije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 18.03.2023 - 07:58

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C u Negotinu do 17°C na zapadu Srbije.

Foto: Ok radio, M.Spirić
U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u petak. Malo oblaka biće na krajnjem jugoistoku Srbije, a nešto više oblačnosti samo u Negotinskoj Krajini. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren do pojačan.
 
Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C u Negotinu do 17°C na zapadu Srbije. Uveče vedro.
 
U nedelju pretežno sunčano uz dalji porast temperature koja će dostizati 20°C ponegde u zapadnoj i centralnoj Srbiji.
 
Tokom popodneva i večeri umerena oblačnost dolazi sa zapada. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren do pojačan. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -3°C do 5°C, a maksimalna od 14°C u Negotinu na jugu do 20°C na zapadu Srbije.
 
Uveče suvo. U ponedeljak, utorak i sredu relativno toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i sa šansom za malo kiše između utorka i srede i u sredu u centralnim i južnim predelima.
 
Od četvrtka sunčano i još toplije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: