Nazad

Surdulički masakr: Nakon obdukcije utvrđeno šta se stvarno dogodilo

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 12.06.2020 - 10:21

Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom događaja od 01.06.2020.godine, kada je došlo do dvostrukog ubistva i samoubistva u Surdulici.

Mesto dvostrukog ubistva i samoubistva FOTO: S.Tasić/OK Radio

Više javno tužilaštvo u Vranju, naložilo je obdukciju tela pokojnih S.S., N.M. i A.D., svi iz Surdulice.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, to je naloženo shodno dostavljenom Obdukcijskom zapisniku Zavoda za sudsku medicinu u Nišu i video zapisa sa kamera fudbalskog kluba „Radnik“ u Surdulici.

- Analizom navednih dokaza utvrđeno je da je pokojni A.D. najpre svojim vozilom marke „Opel Zafira“ udario bračni par S.S. i N.M. usled čega je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo S.S., usled prestanka srčanog rada i disanja prouzrokovanih obimnim i višestrukuim povredama grudnog koša, a pokojna N.M. je preminula usled povreda nanetih nožem u predelu vratne vene i arterije koje joj je naneo A.D., te nakon što je lišio života N.M., naneo  je sebi nožem više ubodnih rana u predelu vratne vene i arterije, usled čega je preminuo na licu mesta – stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: