Nazad

Sve spremno za super leto na Vlasini

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 30.06.2014 - 11:40

Vranje - Sve je spremno, osim plaže, za početak turističke sezone na Vlasinskom jezeru.

Mnogo novina ovog leta na Vlasini

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Surdulice Biljane Nikolić, od ove godine u funkciji će biti i novoizgrađeni vidikovac, sa salom za pozorišne i filmske projekcije.

– Zvanično turistička sezona počinje 1. jula. S obzirom na lepo vreme, bilo je gostiju i 1. maja, ali i prethodnog vikenda.

Veći broj turista očekujemo već od utorka i nadamo se da će ove godine biti više posetilaca za razliku od prethodnih, s obzirom da su cene hrane i smeštaja iste.

Takođe, izgrađena je nova pijaca koja će biti puštena u rad 9. jula. Radi se i vidikovac sa otvorenom pozornicom pogodnom za sva kulturna i sportska dešavanja.

Postavljamo i nove klupe sa nadstrešnicama, tako da će od ove godine Vlasina svakako izgledati mnogo bogatije i lepše – kaže Nikolićeva.

Ona dodaje da plaža na jezeru nije uređena. Kako je objasnila, ne postoji ni zabrana, ali ni dozvola za kupanje u Vlasini, te se zbog toga nije radilo na pošljunčavanju plaže.

autor: Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: