Nazad

Švercovao SEDAM KILA AFRODIZIJAKA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 06.11.2019 - 09:39

Vranje - Carinici su u ponedeljak, 4. novembra, na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra.

Preparati za poboljšanje seksualnog nagona vredni preko 7.000 evra FOTO: Uprava carina
Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Struga - Kopar.
 
Prilikom susreta sa carinikom oba vozača i svih 34 putnika su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga.
 
Međutim, među putnim torbama, u prtljažnom delu autobusa, pronađen je kartonski paket, za koji se kao vlasnik naknadno javio 37-godišnji makedonski državljanin.
 
U paketu je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata  „Dora Life Sultan`s Paste“ turskog porekla.
 
Putnik koji se javio kao vlasnik otkrivene robe, rekao je da ju je kupio u Tetovu sa namerom da je preproda u Italiji.
 
Prekršajni sud u Preševu je u hitnom postupku doneo presudu kojom je makedonskom državljaninu izrečena novčana kazna od 856.000 dinara, koliko iznosi jednostruka vrednost krijumčarene robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu sa propisima.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: