Nazad

Svi u Ćošku, počinje Balkan Streets!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 20.06.2013 - 13:11

Glavni deo Balkan Streets Festivala, muzički, počinje u četvrtak 20. i trajaće do subote, 22. juna u Vranju.

Učesnici

Festival organizaciju NVO „Generator“, u saradnji sa Apatinskom pivarom.

Muzički deo festivala, koji traje od 20. do 22. juna održaće se po prvi put u izletištu Ćoška i ugostiće poznate bendove i izvođače iz zemlje i inostranstva, legendarni Sunshine, kultni beogradski sastav Block Out, jedan od napoznatijih domaćih DJ-eva - MKDSL, hip hop atrakcija Sajsi MC i B.K.O, DJ Beloey (FR/UK), odlični makedonski duo gitara-bubanj - Siz, jazz-funk-rep kolektiv Skanda (FR), The Towerbridge Project (NL) i drugi.

Festival počinje defileom bubanjara, predstavnika udruženja Drum Drum festa iz Leskovca, od 19h sa gradskog šetališta, nakon čega će premijerno u Vranju biti prikazan film o niškoj rock sceni - "Mi plačemo iza tamnih naočara".

Dešavanja u Ćoški počinju od 20 časova, kada nas očekuje nastup GodDamn (SRB). zvezde su Block Out (SRB) čiji se nastup predviđa za pola sata pre ponoći.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: