Nazad

Svi u Grčku!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 15.06.2012 - 13:28

Grčka je i ove godine najatraktivnija destinacija za letovanje Vranjanaca.

U turističkim agencijama kažu da ne jenjava ni interesovanje za Tursku, Tunis i Egipat, ali je Grčka neuporedivo ispred.

Ipak, u poređenju sa prošlom godinom, manji broj ljudi se uopšte i odlučuje za letovanje, jer je ono skuplje, tvrde u agencijama.

Ponude su prema rečima nadležnih bile daleko povoljnije van sezone. Tako smeštaj u dvokrevetnoj sobi na grčkom primorju sada košta od 250 do 350 evra bez prevoza.

Stanislava Mitić iz Alfa tursa, posrednika tridesetak srpskih agencija,  kaže da se cene paket aranžmana za letovanje u Turskoj kreću od 300 do 350 evra.

Ljubinka Trajković iz vranjske agencije Atlas turs kaže da su za letovanje na Egeju u ponudi paket aranžmani po ceni od 125 do 250 evra za deset noćenja uz prevoz i zdravstveno osiguranje, bez hrane.

Najveće interesovanje kada su u pitanju grčke destinacije vlada za Zakintos, Pargu i Paraliju, poručuju iz turističkih agencija navodeći da su u opticaju i ponude za crnogorsko, ali i hrvatsko primorje. 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: