Nazad

Taksista napadnut zbog MIGRANATA?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 08.03.2019 - 11:14

Vranje - Nikola Nedeljković , taksista iz Slavujevca, prijavio je da su ga, dok je prevozio migrante, napala dva muškarca i oduzeli mu mobilni telefon i novac.

Prvo tukli migrante, a onda i taksistu FOTO: Thinkstock/ilustracija
Policiji u Preševu prijavljeno je da je taksistu (1991) iz okoline ovog grada, koji je prevozio migrante u Prihvatni centar u Bujanovcu, presreo drugi automobil marke “bmv”, kao i da je suvozač napao putnike, a potom zajedno sa vozačem, i taksistu, oduzevši mu mobilni telefon sa futrolom u kojoj se nalazio i novac, piše portal JUGpress pozivajući se na Policijsku upravu Vranje.
 
Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i u neposrednoj blizini petlje Preševo identifikovala dvojicu muškaraca iz “bmv-a”.
 
Oni su negirali navode prijave i predali su telefon policiji, uz objašnjenje da ga je taksista ostavio u njihovom vozilu.
 
Taksista Nikola Nedeljković iz Slavujevca u opštini Preševo rekao je za JUGpress da su ga napala dvojica Albanaca na putu Preševo – Bujanovac,  4. marta oko 16 i 30.
 
On navodi da je prevozio ka Bujanovcu četvoricu migranata koji su registrovani u Preševu, kada su ih napadači sustigli kod naplatne rampe Preševo.
 
- Crni "bmw" nam je presekao put. Dvojica muškaraca istrčali su iz automobila, došli do mog taksija, otvorili vrata i počeli da udaraju putnike.
 
Ja sam reagovao a oni su onda počeli da tuku mene. Izvukli su me iz automobila i počeli da šutiraju i udaraju pesnicama
 
Nisam mogao ni da se branim ni da im uzvratim. Telefon su mi uzeli zato što sam pokušao da slikam kako tuku migrante i kasnije, njihov auto - ispričao je Nedeljković.
 
On kaže da ne zna šta može biti motiv napada, ali sumnja da su napadači hteli da voze migrante koje je on prevozio.
 
Nedeljković dodaje da od 2013. godine, od kada taksira, nikada do sada nije imao problem.
 
O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo da se o događaju prikupe sva potrebna obaveštenja i dostavi izveštaj.
 
Policijski službenici preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti da utvrde sve činjenice ovog događaja, navodi policija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: