Nazad

Tamara Misirlić na Kosovu deli paketiće povodom Vaskrsa (Foto)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2024 - 09:31

Fondacija Tamare Misirlić, poznata po svojim brojnim inicijativama usmerenim na poboljšanje kvaliteta života dece i mladih, još jednom je potvrdila svoju posvećenost na terenu.

Foto:Facebook
"Naš cilj je da uložimo u naše najmlađe, da ih podržimo i pružimo im trenutke sreće kroz ovakve i slične aktivnosti," izjavila je Tamara Miširlić, osnivačica fondacije. "Praznici su idealno vreme za to, a osmesi na licima dece su najveća nagrada za sve nas koji radimo na ovim projektima."
 
Kancelarija za mlade u Gnjilanu odigrala je ključnu ulogu u koordinaciji ove akcije, dokazujući značaj institucija koje su usredsređene na potrebe mladih i aktivno učestvuju u kreiranju boljeg i sigurnijeg okruženja za njihov rast i razvoj.Današnji događaj pokazuje kako zajedničkim snagama možemo da ostvarimo velike stvari. Ovakve inicijative povećavaju koheziju u zajednici i pokazuju mladima da nisu zaboravljeni.
 
Neka nas Vaskrs podseti na snagu obnove, zajedništva i nade. Neka svaki paketić donese osmeh i neka svaka podeljena radost bude podsetnik na to koliko malo treba da se učini mnogo.

Foto Galerija

Fondacija Tamare Misirlić

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: