Nazad

Teška saobraćajka kod Hana!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 08.06.2013 - 18:29

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u sudaru dva automobila na magistralnom putu Vladičin Han - Leskovac, kod sela Kržince.

saobracajna nezgoda - ilustracija
Nesreća se dogodila u subotu oko 15.20 sati na 150 metara od tunela „Manojle“ nadomak Vladičinog Hana. 
 
Prilikom udesa jedan vozač je na putu do vranjske bolnice podlegao povredama, dok je drugi hospitalizovan na urgentnom odeljenju bolnice u Vranju. 
 
Kako se saznaje od hanskih policajaca, tačni uzroci nesreće za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da su se „Mercedes“ i „Pežo 307“ beogradskih registracija sudarili prilikom preticanja ili usled nepažnje jednog od vozača koji je prešao u drugu saobraćajnu traku. 
 
– Ne znamo ni koje je vozilo prešlo u suprotnu traku jer smo na licu mesta zatekli oba automobila na sredini magistralnog puta.  
 
Postoji mogućnost da je neko od njih dvojice krenuo sa preticanjem, nakon čega je drugi naleteo iz suprotnog smera ili da je neko od vozača zaspao ili izgubio svest tokom vožnje. Sve činjenice utvrdiće istraga – kaže jedan od policajaca na uviđaju. 
 
Inače, saobraćaj na ovom delu magistralnog puta je za autobuse i kamione zatvoren, dok se putnička vozila propuštaju naizmenično. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: