Nazad

TONČEV: Posao, izgradnja i porodica, naš prioritet (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 13.06.2020 - 10:05

NovicaTončev, potpredsednik SPS-a i predsednik SPS Surdulica predstavio je političku platformu SPS Surdulice: POSAO, IZGRADNJA, PORODICA.

Novica Tončev. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Zadatak svih nas koji vodimo Surdulicu jeste da svima pokažemo kako se ovde može lepo, a pošteno živeti i raditi.

Posebno se trudimo da mlade ljude motivišemo i inspirišemo da ostanu u Surdulici
da zajedno naš grad izdvojimo na mapi Srbije.

Uvereni smo da će naša jasna vizija napredne i uspešne opštine sadržana u političkoj platformi POSAO, IZGRADNJA, PORODICA, opravdati  poverenje  građana i da ćemo nakon 21.juna 2020. zajedno nastaviti da gradimo lepši i bolji život
- kaže Tončev.

Vezano za posao SPS Surdulica nastavlja sa  otvaranjem novih radna mesta i pružanjem podrške pri zapošljavanju, obezbeđivanjem beneficija za poljoprivredu i stočarstvo, maksimalno koristi sve turističke potencijale i nastavlja sa stvaranjem uslova za privlačenje investitora.

Izgradnja je jedan od tri noseća stuba političke platforme SPS Surdulica i odnosi se na izgradnju Edukativnog centra " Stari Rid", Internog odeljenja Zdravstvenog centra, izgradnju sportskog centra "Vodeničište", rešavanje kanalizacionog prstena oko Vlasinskog jezera, realizaciju projekta Tržnog centra “Pijaca”, izgradnju fabrike “Vlasinski Med”.

Nastavlja se sređivanje mreže puteva i uvođenje kanalizacije, interneta i gasa. Pravi se zatvoreni bazen,  još novih domova, škola i vrtića i centara za boravak starih lica, kao i parking garaža.

SPS Surdulica insistira na očuvanju tradicionalnih porodičnih vrednosti, radi na poboljšanju perspektive mladih i stvaranju ambijenta za povratak iseljenih porodica. Kontinuirano se obezbeđuje zaštita žena i majki, unapređuje socijalna i zdravstvena zaštita penzionera i najugroženijih grupa ljudi i podstiče razvoj malih porodičnih preduzeća.


 

Foto Galerija

Tončev SPS

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Lana
13.06.2020. , 17:59
Svaka Vam čast. Do pobede. Uz Vas je cela Juzna Srbija. Surdulica da se ponosi što ima takvog čoveka.