Nazad

Tončev: Sredićemo stanje u Hanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 07.10.2014 - 11:56

Vranje - Novica Tončev, član predsedništva Socijalističke partije Srbije, potvrdio je u izjavi za OK Radio da je od vrha partije dobio zadatak da konsoliduje redove hanskog odbora ove stranke.

Novica Tončev foto Novosti

Odgovarajući na saopštenje privremenog rukovodstva odbora SPS-a u Vladičinom Hanu, Tončev kaže da ovo nisu normalni uslovi i da partija u Hanu ne funkcioniše normalno, kako je napisano u tekstu saopštenja privremenog rukovodstva.

- Na moj zahtev Predsedništo SPS- a je razmatralo to pitanje. Diskutovalo se 15 minuta o Vladičinom Hanu, tako da nisu tačne tvrdnje da je ta informacija pogrešna i neproverena.

 

Tražio sam od Žarka Obradovića, da mi detaljno obrazloži pred  Dačićem  zbog čega je raspušten odbor u Hanu. I pitao sam ga, da li on od mene bolje poznaje prilike u Vladičinom Hanu?

 

Predložio sam da, pošto su donete privremene mere, ja okupim sve u Vladičinom Hanu, kako ne bi sedam odbornika napustilo partiju, jer se već počelo sa isključenjem iz nje – kaže Tončev.

To praktično znači, pojašnjava on, da ako se postigne saglasnost, odluka o raspuštanju odbora, formalno se ne poništava, ali se suštuinski, vraćanjem svih odbornika, za slučaj da su izašli iz stranke,  i okupljanjem svih članova, postiže jedinstvo u partiji.

- Do tog sastanka još uvek nije došlo – kaže Tončev.

Takođe, na sednici Skpštine opštine Vladičin Han održanoj u ponedeljak, odbornici koji su najavili izlazak iz stranke nastupali su kao odbornička grupa SPS –a, pa i Zoran Ljubisavljević, za koga privremeni organ upravljanja tvrdi da je isključen iz stranke.

Slađana Tasić

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: