Nazad

TOV: Na DANIMA VRANJA ima mesta i za UGOSTITELJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 17.08.2019 - 09:51

Turistička organizacija grada Vranja, obaveštava sve građane, da će u toku trajanja manifestacije „Dani Vranja“, u periodu od 22.do 25.avgusta ove godine u ulici 29. novembra, biti postavljeni štandovi na kojima će se prodavati hrana i piće.

Ima mesta za izlagače. Foto: OK Radio

Zainteresovani vlasnici ugostiteljskih objekata, promoteri popularnih brendova bezalkoholnih pića i kafe, vlasnici kioska za prodaju kokica i drugih sličnih proizvoda, za sve dodatne informacije mogu da dođu u prostorije Turističkog info centra u Vranju, na šetalištu, pored Gradske apoteke.

Kako kažu iz TOV, mesta za ugostiteljei ostaleizlagače još uvek ima.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ceca
18.08.2019. , 14:12
Prvi put smo bili u Vranju pre 3 nedelje na putu za Grcku.Prespavali smo(sve pohvale za smestaj),i proveli 1 divan dan u Vranju.Obisli smo sve sto su nam peporucili i vecerali u jednom divnom restoranu Govedje repove i Muckalicu.Sve pohvale za divno proveden dan.