Nazad

TRACE PZP donirao KOMBI invalidima iz Bačke Palanke (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 11.05.2018 - 09:38

Kompanija „Trace PZP Vranje doo“ donirala je kombi vozilo Udruženju multiple skleroze Bačka Palanka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vozilo naručeno specijalno iz Nemačke FOTO: Ministarstvo za rad
Svečanom potpisivanju ugovora o donaciji i uručenju kombi vozila prisustvovao je i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević
 
Ministar je istakao je da je kompanija  „Trace” društveno – odgovorna i predstavlja pravi primer drugim firmama koje su potencijalni donatori i koje mogu da pruže pomoć svim udruženjima osoba sa invaliditetom.
 
- Ministarstvo za rad će nastaviti da pruža pomoć svim osobama sa invaliditetom
 
Nekoliko projekata je već pokrenuto, a imamo i nove u planu i očekujemo da će se njihovom realizacijom osobama sa invaliditetom uslovi života mnogo poboljšati, što i jeste cilj i Vlade Republike Srbije - istakao je Đorđević i podsetio da je ove godine Republika Srbija obezbedila veća sredstva za unapređenje uslova života osoba sa invaliditetom.
 
Predsednik Odbora direktora „Trace PZP Vranje doo“, Teodor Odrinski rekao je da je donirano kombi vozilo marke “Ford transit” naručeno specijalno iz Nemačke i prilagođeno je osobama sa invaliditetom.
 
Sekretar Udruženja Miloš Jakšić zahvalio je kompaniji „Trace PZP Vranje doo“, ali pre svega predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ministru Zoranu Đorđeviću na tome što su doprineli ostvarivanju ove donacije i istakao da će ovo vozilo značajno olakšati svakodnevni rad.
 
Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica zahvalio je Vladi Srbije, Ministarstvu rada i kompaniji „Trace PZP“ što su svojim zalaganjem i radom omogućili da se ovo specijalno kombi vozilo uruči onima kojima je to zaista potrebno.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: