Nazad

Tri priznanja za FK Radnik

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 22.01.2020 - 11:22

U okviru manifestacije Izbor najboljeg sportiste i najboljeg sportskog kolektiva grada u 2019.godini, a u organizaciji Sportskog Saveza opštine Surdulica, Fudbalskom Klubu Radnik uručeno su tri priznanja.

Sa dodele priznanja. Foto: FK Radnik

Odlukom stručne komisije, a na predlog sportskih klubova i sportskih društava sa teritorije Surdulice, priznanje za najbolji klub u 2019.g. u senioskoj kategoriji pripalo je ovdašnjem, sada već stabilnom članu elite srpskog fudbala, superligašu  Radniku.

Titulu najboljeg i najuspešnijeg sportskog tima u junirskoj kategoriji u godini za nama, poneli su ovog puta Radnikovi pioniri.

Selekcija Pionira trenutno se takmiči u Drugoj ligi Pionira JUG Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije
i na prvoj su poziciji tabele ove lige. Od deset utakmica u prvom delu ovogodišnjeg prvenstva imaju deset pobeda i nesumljivo zasluženo nose titulu najboljih u ovoj kategoriji nagrada.

Kada je reč o pojedinačnim priznajima, mladi članovi Radnikovog mladjeg pogona, i to dva vrlo ambiciozna golmana: Milan Stamenković i Veselin Gašić, dobitnici su priznanja za perspektivne sportiste.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: