Nazad

Trnovčani uhapšeni prilikom primopredaje MARIHUANE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 06.10.2019 - 10:52

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su, u tri odvojene akcije, više od 17 kilograma marihuane, 124 grama kokaina i uhapsili pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zaplenjeno 17 kilograma marihuane FOTO: MUP
Policija je na autoputu Beograd-Niš uhapsila O. C. (30) i S. A. (34), obojica iz Velikog Trnovca, i S. I. (28) iz Novog Pazara prilikom primopredaje 17 kilograma marihuane. Droga je pronadena u vozilu marke "golf".
 
U drugoj akciji uhapšeni su Z. G. (50) iz Beograda i A. K. (29) iz Majdanpeka kod kojih je pronadena manja kolicina marihuane i kokaina.
 
Takode, policija je uhapsila N. M. (30) iz Beograda, u cijem stanu je pronadeno 100 grama kokaina i manja kolicina marihuane, dok je pretresom njegovog automobila pronadeno još 20 grama kokaina.
 
Osumnjičenima je odredeno zadržavanje do 48 casova i oni ce, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima u Nišu i Beogradu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: