Nazad

Trovala se maloletnica

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 18.12.2012 - 11:44

Maloletna devojčica B.A. (12) prebačena je sa Dečjeg odeljenja vranjske Bolnice na Dečju kliniku u Nišu zbog trovanja lekovima, saznaje OK Radio.

Ilusrtracija

Beba Kanački iz Službe za odnose s javnošću ovdašnjeg Zdravstvenog centra saopštila je da je informacija o transportu tačna, ali da ne može niko iz Vranja da potvrdi ili demantuje da je reč o trovanju.

– Maloletna devojčica je primljena u ponedeljak oko 19.30 sati na Dečje odeljenje Bolnice, odakle je u roku od pola sata transportovana na Dečju kliniku u Niš.

Transport je obavljen u pratnji anesteziologa, pored standardne medicinske ekipe - kaže Kanački.

Kako se saznaje, B.A. su roditelji najpre doveli u školski dispanzer Doma zdravlja, nakon čega je izabrani lekar odmah uputio na Dečje deljenje u Bolnici zbog teže kliničke slike.

Nezvanično se saznaje da je B.A. uzela veliku dozu lekova za smirenje, koja može da dovede do teške kome, pa i smrtnog ishoda.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: