Nazad

Tuča među demokratama?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 20.04.2012 - 11:33

Čitav grad bruji da je u demokratskom taboru došlo do javnog fizičkog obračuna

Prema nezvaničnim, ali iz više izvora potvrđenim informacijama, u taboru vranjskih demokrata u sredu uveče došlo je do fizičkog obračuna.

 

Čitava priča dogodila se, prema anonimnim navodima, u kafani "Morava", na spratu, a akteri su bili jedan od vodećih demokrata u vrhovima lokalne vlasti i jedan direktor javnog preduzeća.

 

Povod za raspravu, priča se, bio je rad u izbornoj kampanji, kojom je direktor bio nezadovoljan. Kad je pretereo, njegov hijerarhijski nadređeni pokušao je silom da ga dovede u red.

 

Brzom intervencijom prisutnih stvar je na trenutak zataškana, a direktor poslat kući na odmor. No, on se brzo vraća, i incident preti da dostigne široke razmere.

 

Ipak, prisebnošću ostalih prisutnih demokrata, incident širokih razmera ipak je izbegnut.

 

Za sada niko iz tabora demokrata o ovom incidentu nije želeo da javno govori, ali je OK RADIJU iz više međusobno nepovezanih izvora potvrđeno da se incident dogodio, i da su u toku napori vrha gradskog DS-a da se on minimalizuju, a "zaraćene" strane pomire.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: