Nazad

Tužilaštvo traži DOŽIVOTNU KAZNU ZATVORA za Vranjanca koji je ubio suprugu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 07.03.2023 - 14:02

Više javno tužilaštvo u Vranju, u završnoj reči nakon završenog krivičnog postupka, predložilo je sudu, da se optuženom Dejanu Pavloviću(46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora.

Foto: S.Tasić/OK Radio

- Po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju, od 25.07.2022. godine, protiv Dejana Pavlovića iz Vranja, zbog krivičnog dela “teško ubistvo” iz čl.114.st.1.tač.10. Krivičnog zakonika, koji je dana 23.03.2022.godine, sa umišljajem lišio života svoju suprugu, sada pok. S.P., koju je prethodno zlostavljao, kao i zbog dva krivična dela “nasilje u porodici”, koje je učinio nad svojom, tada maloletnom i punoletnom ćerkom, dana 06.03.2023.godine, obaveštavamo vas, završen  krivični postupak pred Višim sudom u Vranju.

Imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je izvršeno “teško ubistvo”, koje je učinio u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno, u stanju povišene emocionalne napetosti, usled alkoholne opijenosti, zatim da je prethodno dugi niz godina zlostavljao svoju, sada pokojnu suprugu i decu, koja se i dalje plaše za svoj život, i da je tri meseca, nakon kršenja hitne mere nasilja u porodici lišio života svoju suprugu, da je prethodno osuđen pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju zbog dva krivična dela nasilje u porodici (na štetu svoje pokojne supruge i majke), to je Više javno tužilaštvo u Vranju,  u završnoj reči, predložilo sudu, da se optuženom Dejanu Pavloviću (46), za učinjena krivična dela, izrekne kazna doživotnog zatvora
- kažu iz VJT

Objavljivanje presude optuženom zakazano je za dan 10.03.2023.godine,  u Višem sudu u Vranju.


                                                             

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: