Nazad

U SIMPU 20% POPUSTA DO 15. MARTA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 06.03.2023 - 10:10

Ukoliko razmišljate o renoviranju ili kupovini novog životnog prostora i planirate da ga uredite tako da predstavlja ogledalo funkcionalonosti, udobnosti i stila, predlažemo vam da posetite SIMPO salone.

FOTOGRAFIJA – UGAONA GARNITURA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U njima ćete pronaći nameštaj za kompletno opremanje doma u skladu sa vašim životnim navikama, interesovanjima i potrebama. Kolekcije nameštaja inspirisane su različitim dizajnerskim trendovima i nude rešenja za različite koncepte opremanja.
 
Do 15. marta iskoristite sjajnu priliku za kupovinu nameštaja i dušeka jer vas  očekuje 20% popusta za gotovinsko plaćanje. 
 
 
NAMEŠTAJ ZA KOMPLETNO OPREMANJE DOMA
 
SIMPO će vam pomoći da vaše ideje pretvorite u stvarnost. 
 
Kod uređenja dnevne sobe možete se odlučiti za modernu ugaonu garnituru ili sastav koji objedinjuje trosed, dvosed i fotelju i kombinovati elemente po vašoj želji.  Ako je prostor koji opremate manjih dimenzija i ljubitelj ste svedenog dizajna možete odabrati kauč ili klik-klak ležaj sa funkcijom sedenja i spavanja. Bilo koji tapacirani nameštaj savršeno će dopuniti fotelje i taburei, a sve možete uskladiti sa klub stolovima, TV komodama, vitrinama, policama i ogledalima i vaš dnevni prostor urediti perfektno. 
 
 
Ako opremate trpezariju ovde ćete pronaći različite modele trpezarijskih stolova i stolica, komoda i vitrina. Vaša trpezarija zablistaće u punom sjaju, tako da ćete sa porodicom i prijateljima uživati za vreme zajedničkih obroka. 
Za uređenje vašeg intimnog kutka možete se odlučiti između kompleta spavaćih soba koji objedinjuju krevete, ormare, komode, noćne stočiće i ogledala ili pojedinačno kupovati bilo koji od ovih elemenata i usklađivati ga sa nameštajem iz drugih programa. 
Posebnu pažnju u SIMPU posvećuju dečijim sobama, jer je to mesto gde mališani provode najlepše trenutke svog detinjstva. Možete odabrati krevete, ormare, police i radne stolove i kombinovati ih kako god želite.
 
 
Polazeći od činjenice da predsoblje nije ništa manje značajno bez obzira što je to prostorija u kojoj najmanje boravite, u SIMPU ćete pronaći cipelarnike, čiviluke, ormare ili komplete predsoblja koje možete savršeno uskladiti sa vašim prostorom kako bi odisao elegancijom i redom.
Asortiman SIMPO nameštaja je raznovrstan i prilagođen različitim senzibilitetima, a konačan izbor je na vama. Ponudu možete pogledati OVDE.
 
PREVOZ I MONTAŽA
 
Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obrira na njenu vrednost.
 
SALONI U VRANJU I BUJANOVCU 
Vranje:
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567. 
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556. 
Bujanovac:
Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.
Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.
 

Foto Galerija

Popusti u SIMPU

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: