Nazad

U sredu otvaranje izložbe radova polaznika Likovne radionice

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 14.05.2024 - 12:29

Otvaranje tradicionalne izložbe radova polaznika Likovne radionice je u sredu, 15. maja, od 19 časova u Galeriji Narodnog univerziteta.

Foto: Promo
„Ovo je 24. tradicionalna izložba radova polaznika Likovne radionice.
Zbog izuzetnog kvaliteta radova, žiri u sastavu: Zoran Petrušijević Zop i Eva Meštrović ove godine dodelio je 18 nagrada.
 
Srećni smo zbog toga jer je samim tim ovo jedna od najkvalitetnijih izložbi.
Od nagrađenih polaznika žiri posebno ističe Laru Zdravković i Nikolinu Jovanović.
 
Predlog je da one ove godine imaju izložbu kao polaznice koje su se najviše istakle u svom radu, a da sledeće godine izložbu imaju Srna Kraljević i Anastasija Trajković koje su pokazale izuzetnu zrelost, posvećenost, motivisanost, talenat i kvalitet u pripremama za prijemni ispit“, ističu iz Narodnog univerziteta.
 
Likovna radionica omogućava polaznicima upoznavanje sa svim vidovima likovnog izražavanja, ali i vrši pripreme za polaganje prijemnih ispita za srednje umetničke škole i fakultete umetnosti i arhitekture.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Radica Stankovic
14.05.2024. , 19:02
Dusa moja lepa. Ponos bakin, Srna Kraljevic.